Kiállítóink

Új_Nemzedék_logó

Új Nemzedék Jövőjéért Program

Az Új Nemzedék Jövőjéért Program megfogalmazásakor az a cél vezérelt bennünket, hogy a rendszerváltás éveiben született új nemzedék tagjai számára készítsünk egy olyan, a szerteágazó kormányzati politikákat átfogó stratégiát, amely egyszerre veszi számba az előttük álló kihívásokat, életpályákat és lehetőségeket, valamint kínál ezekre szabott, az új környezethez igazított válaszokat. A keretprogramban bemutatotttörekvések egységes keretet kívánnak adni egy régóta esedékes ifjúságpolitikai fejlesztésnek. Kormányzati koordinációs tevékenységével és új kezdeményezések életre hívásával kívánjuk a fiatalok mindennapjait és legfontosabb döntési helyzeteit megkönnyíteni. A 2013 júniusában induló, átfogó ifjúságpolitikai fejlesztések három dimenzióban járulnak mindehhez hozzá: ifjúsági szolgáltatások bővítése, egységes információs platform kialakítása, valamint a szükséges ifjúsági intézményfejlesztés végrehajtása. Hisszük, hogy munkánk az Új Nemzedék Jövőjéért Program megalkotásával nemhogy lezárult volna, hanem éppen ellenkezőleg: az egyes részprogramok kidolgozása, a megfelelő finanszírozási formák ezekhez való hozzárendelése, a közben felmerülő új kihívásoknak a keretprogramhoz történő illesztése további munkát és elhivatottságot követel.

Print tv2_akademia_logo_RGB

Tv 2 és Tv 2 Akadémia: Öt éve élen a médiaoktatásban

A TV2 Akadémia a már öt éve sikeresen működő televíziós szerkesztő- riporter képzése mellett 2013- ban új szakokat indított, és immár a műsorvezetés, a sportriporteri képzés és újságírás iránt érdeklődőket is várjuk.

Az Akadémia egyedülálló lehetőséget biztosít azoknak, akik az elmélet mellett a gyakorlatban is jártassá kívánnak válni a média világában. Az ország legjobb televíziós szakembereitől tanulhatnak, és lehetőséget kapnak arra, hogy gyakorlataik során betekintést nyerhessenek a televízió és a  nyomtatott sajtó kulisszatitkaiba.

Az Akadémia elvégzésével a hallgatók mintegy 20%-a kapott munkát a TV2-nél minden évfolyamban, illetve más médiumoknál is lehetőségük van tudásukkal elhelyezkedni a volt hallgatóknak.

otpbank_log_horiz Fy logo new

Szórakozva tanulás? O.K.

Érdekel, milyen lehet pénzügyi, gazdasági kérdésekről igazán inspiratív módon tanulni? Pályaválasztás előtt állsz, de nem tudod, merre indulj? Szeretnél egy nemzetközi diákigazolványt a nyárra? Vagy egyszerűen csak egy praktikus banki megoldást keresel? Az OTP Fáy András Alapítvány, az OTP Travel és az OTP Junior közös standján választ kapsz a kérdéseidre.

A Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja (TÁMOP-3.2.1.B-11/1-2012-0001), röviden az O.K. Központ európai uniós forrásból és az OTP Bank támogatásával azért jött létre, hogy pénzügyi és gazdasági ismereteket adjon át. Ebben eddig nincs is semmi különös. Igazán izgalmassá az teszi, hogy a tréningek élménygazdag környezetben, a legmodernebb audiovizuális eszközökkel zajlanak és a diákok saját, személyes élményein alapulnak.

A rendezvényen te is megismerkedhetsz az O.K. Központtal: találkozz a fiatal tréner-csapattal és kerülj képbe a mindenki számára ingyenes képzéseikkel! Standunkon ráadásul egy izgalmas pénzügyi kvíz is vár rád. Forgasd meg az óriás szerencsekereket, hogy megtudd, milyen ajándékokkal díjazzák a tudásod! Ha pedig igazán szerencsés vagy, egy számtalan kedvezményre jogosító nemzetközi diákigazolvány is a tiéd lehet az OTP Travel jóvoltából. Ha nem mosolyog rád a szerencse, a helyszínen meg is vásárolhatod a nyári utazásokhoz remekül passzoló plasztikkártyát.

Nem tudod, merre tanulj tovább, vagy kinek tudnád feltenni pályaválasztással kapcsolatos kérdéseidet? A mileszel.hu karrier-tanácsadója segít abban, hogy életed talán legnehezebb kérdésében felkészülten és átgondoltan dönthess. A honlapjukon elérhető online tanácsadást ráadásul bármikor igénybe veheted a későbbiek során is.

Természetesen pénzügyi kérdéseidre is van megoldás: standunkon megismerkedhetsz az OTP Junior számlacsomagjával és innovatív szolgáltatásaival, hogy a későbbiekben még magabiztosabban mozoghass a pénzügyek világában.

 

cvonline_2012_jobnetwork_II

CV-Online.hu jobnetwork

A CV-Online.hu jobnetwork Magyarország egyik piacvezető online állásportál hálózata, mely több mint 15 éves múltra tekint vissza.

Oldalainkon több ezer állásajánlattal találkozhatnak az álláskeresők – a munkaerőpiac minden tevékenységi területéről. Oldalunkon találhatóak szakmai gyakorlatok, pályakezdő állásajánlatok, valamint több éves munkatapasztalatot igénylő pozíciók is az ország minden részéről.

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy minél hatékonyabban tudjuk összekötni a munkavállalókat és a munkaadókat egymással.

gmn logoGMN_akademia_logo_vegleges

GMN Hungary

Mindenki tudja, hogy külföldön szerencsét próbálni nem kockázatmentes és sok megpróbáltatással jár. A GMN Hungary pont ebben nyújt segítséget. Mivel hosszú évek óta dolgozunk a világ vezető hajótársaságai és nívós szállodák személyzeti ellátójaként, ezért tisztában vagyunk szakmai és nyelvi elvárásaikkal. Ezen elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki felkészítő tréningeink tananyagát és tematikáját, így azok elvégzése után jó eséllyel tudtok a számotokra megfelelő munkát vállalni általunk. Jelenleg Nagy-Britanniában, Cipruson és az USA-ban tudunk munkát biztosítani elsősorban a szállodaipar-vendéglátás területén.

 

TCS mark_blue

Tata Consultancy Services

A Tata Consultancy Services  Magyarország vezető globális vállalata az informatikai tanácsadás, szolgáltatás és üzleti folyamat-kihelyezés területén, amelyet a világ első 4 IT tanácsadó vállalata között tartanak számon. Világszerte 42 országban, 6 kontinensen több mint 240 000 kiválóan képzett szakembert foglalkoztat.

A Budapesten működő Globális Fejlesztő Központ 2001-ben kezdte meg működését. Cégünk jelenleg 950 fővel több, mint húsz globális és európai ügyfél számára nyújt szolgáltatásokat, és a következő években jelentős növekedést tervez.

A fő profilunk

•            üzleti folyamatok kiszervezése és menedzselése globális szinten                                   (mint      például pénzügyi, könyvelési és HR folyamatok,                                                 ügyfélszolgálat, piackutatás)

•            üzleti tanácsadás

•            innovatív IT megoldások és fejlesztések ügyfeleinknek

Szervezeti kultúránk

Nálunk egy lelkes és dinamikus környezetben töltheted mindennapjaidat több, mint 40 különböző nemzetiségű fiatalokból álló csapat tagjaként. A kultúrák találkozása, a tréningek, a tudás és a tapasztalat sokszínűsége páratlan lehetőséget nyújt a folyamatos fejlődésre és látóköröd bővítésére.

Karrierlehetőségek

A TATA Consultancy Services magyarországi szolgáltatóközpontjában dolgozó 44 nemzetiség 32 nyelven nyújt globális, európai, multinacionális, valamint kormányzati szervezeteknek ügyfélszolgálati, piackutatás, szoftverfejlszetési és pénzügy-számviteli szolgáltatásokat. Ha szívesen dolgoznál nálunk, küldd el angol nyelvű önéletrajzod a Hungary.Careers@tcs.com email címre.

 

FD_logo_vallalati_allaskereso

Frissdiplomás.hu

A frissdiplomas.hu weboldalon mindent megtalálsz, amire pályakezdőként szükséged van:

- fontos tudnivalók a szakmai gyakorlattól az első munkahelyváltásig

- aktuális gyakornoki- és pályakezdő állások

- vállalati karriernapok és gyárlátogatások

- friss hírek a munkaerőpiacról

- önéletrajz- és motivációs levél minták

- aktuális állásbörzék

- online és személyes tanácsadás

 

Még tanulsz? Vagy már frissdiplomás vagy? Mi akkor is tudunk neked segíteni! Regisztrálj hozzánk, és építsd velünk tudatosan a karriered!

Érdekelnek az éppen aktuális gyárlátogatások, céges nyílt napok, diákversenyek és hasonló hasznos programok? Kíváncsi vagy friss híreinkre? Tudni szeretnéd, hol és mikor tartunk személyes tanácsadást? Akkor csatlakozz hozzánk a Facebook-on is!

253041_472265512806723_265050235_n

CoachOK Szakmai Szövetség

Közös szerepvállalás egy élhetőbb világért A CoachOK Szakmai Szövetség ma Magyarország legnagyobb coaching szemléletű tanácsadó szakmai szervezete. Az egyesületi formában működő Szövetséget 2010 decemberében 31 alapító tag hívta életre és mára létszáma meghaladja a 250 főt. Az aktív közös tevékenység mellett a CoachOK Szakmai Szövetség támogatja tagjainak coaching tevékenységéhez kapcsolódó bemutatkozását, publikációik megjelenését, szerteágazó, specializált munkájuk megismertetését.

Weboldal: www.coachOK.hu, Facebook és youtube: coachok.hu

mediago_print

MediaGo

A MediaGo Alapítvány programjainak (Életpálya Önkéntességi Program, Kreatív álláskeresési módszerek a fiatalok foglalkoztatásának javítása érdekében projekt, MediaGo gyakornoki program) célja, hogy a versenyszféra bevonásával növelje a munkaerőpiacra kikerülő szakemberek elhelyezkedési esélyeit.

Gyakornoki programunk hallgatóknak és pályakezdőknek segít gyakorlati helyet biztosítani a MediaGo Alapítványnál. A MediaGo által támogatott és javasolt gyakornoki program célja, hogy a jelentkezők éles munkahelyzetekben dolgozva szakmai tapasztalatokat szerezzenek és értékes referenciákat gyűjtsenek.

A Kreatív álláskeresési program egy 10+1 alkalmas workshop sorozat volt. Kreatív álláskeresési módszereket mutattunk be a pályakezdőknek, ezzel segítve munkaerő-piaci elhelyezkedésüket és tudatos karrierépítésüket: a témában jártas előadókat hívtunk meg, hogy kreatív ötleteiket, rendkívüli megvalósításaikat, tapasztalataikat átadják.

Az Életpálya programmal középiskolásoknak segítünk a tudatos karriertervezésben. Célunk, hogy a középiskolákban végzős diákoktól kezdve az egyetemet végzett hallgatókig bezáróan az érdeklődők komplex munkaerő-piaci integrációs segítséget kapjanak, továbbá kapcsolódó szolgáltatásokat vehessenek igénybe. Fontosnak tartjuk az önkéntes tevékenység népszerűsítését és általános társadalmi megbecsülésének kivívását, valamint az önkormányzati és állami intézmények oktatás területén biztosított szolgáltatási kapacitás bővítését is.