Majka feat Curtis

majka és curtisMajka feat Curtis

Fellépés időpontja: augusztus 1. – 18.00-19.40

MAJKA

Majka 2003-ban Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami még abban az évben Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza.

2004-ben jelent meg Majka második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videoklip kategóriában.

2007-ben harmadik albuma is napvilágot látott Húz a szívem haza címmel. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méregcímű dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson,Pápai Joci és Game.

2009-ben megjelent az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. Majka sikerei azóta töretlenek, több számot is készített Pápai Jocival, BLR-rel és Curtissel is, amik a You Tube listáján az élvonalban állnak. Legsikeresebb számai jelenleg: a Belahalok, közel 21 000 000 nézettséggel és a Nekem ez jár, melyet már közel 4 000 000 láttak.

 

CURTIS

Curtis az utca álma!
Az Újpesti előadó villámként robbant be a rap iparba.
Egyedi stílusa hamar kiemelte a többi rapper közül aminek az eredménye ,hogy mára már hazai és külföldi felkérések tömkelegének tesz eleget.
Azóta számtalan sláger fűződik nevéhez ,melyek végig járták Magyarország panelházait és lakótelepeit.
Curtis hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb rappere.

Curtis élsportolóból vált előadóvá. Ígéretes labdarúgónak indult aki eléggé fiatalon már 17 évesen profi szerződést kapott az Újpest FC csapatától. A klubbal nyert Nb1-es ezüst érmet és NB3-as aranyérmet is. Fél évet töltött kölcsönjátékosként a Kecskemét csapatánál ahol Nb2-es Aranyérmet nyert a klubbal. Egy komoly  térdsérülés miatt kellett feladni a labdarúgó pályafutását
Első lemezét 2010-ben sajátkiadásban jelentette meg melyről 4db vidóklippet is kiadott. Az első éve után az Offline hip hop zenei díjkiosztón jelölték  több kategóriában is.
• -Év felfedejeztje
• -Év dala
• -Év klipje
• -Év előadója
Curtis fellépett Busta Rhyems előtt a Syma csarnokban amikor az amerikai világsztár hazánkban adott nagykoncertet.  2009 óta dolgozik együtt BLR-el akivel azóta számtalan közös dalt készített a hazai rapzene szerelmeseinek. 2011-ben Újpest polgármestere Wintermantel Zsolt megválasztotta Újpest arcának és az Újpesti drogprevenciós program keretében fiataloknak tartott előadásokat a kerület iskoláiban. 2011-ben készítette el első közös dalát Majkával a “Bomba vagy baby” címmel ami úgy lett hatalmas  siker, hogy egyetlen egy rádió vagy tv csatorna játszotta volna.  Mégis 3.500.000 letöltést produkált.  Ez a siker együtt tartotta a két előadót, akik azóta több száz hazai és külföldi felkérésnek tesznek eleget.  Legnagyobb slágerük a Belehalok 19.000.000 letöltésnél jár mellyel a legnézettebb Magyar videóklip lett.  2012-ben megjelent közös nagylemezük a “Belehalok” nevét viselte és több hétig vezette a MAHASZ és a Magyarországi iTunes listát.

DÍJAK:
2013 STORY GÁLA – Az év zene produkciója /Belehalok/